Ljusfenomen

Jag var till tandläkaren i Sälen på eftermiddagen och när jag åker hem över fjället så får jag uppleva någon ovanligt. Pratar med Morgan på telefon och han har sett det samma. Jag har bara kameran i min mobil med mig och av den bli det inga bra bilder så Morgan går ut och tar några  bilder. Det ser ut som om det skulle vara norrsken fast på dagen, har aldrig sett något liknande. För några dagar sedan så var det också en underbart fin solnedgång och jag tog bilder från verandan.

Ljusfenomen
image394
image395
image396


Solnedgång i Rörbäcksnäs 
image397image398

A-kullen åtta månader!

Idag har A-kullen blivit åtta månader och det börjar bli dags för en första trimning av pälsen. Tog lite foton idag och ser att Tuva blivit ganska lurvig på öron och hals. För den delen så är det trimning som gäller för Wilma också. Hon har nu fått tillbaka sin fina päls efter valpningen och ska bli stylad inom kort.

Tuva i full fart.
image390


Tuva åtta månader
image391
image392


Wilma gnuggar ryggen och Tuva tittar på.
image393


Snöööö.......underbart är kort!!!

Den senaste veckan har det snöat i stort sett varje dag......om det inte regnat!!  Tyvärr så har det de senaste dygnen varit mest regn så nu har snötäcket sjunkit och det är glashalt ute. Men enligt väderprognosen så ska det bli minusgrader fram på dagen så det får vi verkligen hoppas att det blir för som det är nu så är det ingen riktig vinter. Häromdagen hade jag lilla kameran med ut på promenaden och tog lite kort. Det går inte att ta miste på att hundarna älskar snön, det hoppas och grävs om vart annat.

Wilma
image384

Tuva
image385

Tuva och Wilma
image386

Tuva och Wilma
image387

Wilma
image388

Tuva och Wilma
image389


Jobb!

Jag har fått ett deltidsarbete på Gruppboendet här i Rörbäcksnäs. Har provat på det nu och det verkar vara ett arbete som jag kommer att trivas kanonbra med. Jättetrevlig personal och nära till jobbet! Vad mer kan man önska!
Hundarna får ju förstås vara ensamma hemma ibland, dom gånger när dom inte kan vara med, men det funkar jättebra. Visserligen har en kudde och en matta blilvit söndertuggade men det får man ju räkna med. Allt ska inte gå som en dans på rosor. Har beställt en drag- och frostfri lucka till deras varmbonade hundkoja där vovvarna kan vara när det är väder för det, där är det varmt och skönt. Jag har också möjlighet att på dagtid åka hem och rasta dom. Det är bara nattetid som man är ensam på boendet och jag har bara en natt i veckan och då är det Morgan som ansvara för hundarna.


Så här fint är det inte ute nu, visserligen snö men TÖ!
image383

RSS 2.0