Nu är jag på gång igen!

Nu har det börja blivit höst och jag bara undrar "vart tog sommaren vägen?" Det har varit otroligt mycket jobb för både mig och gubben, vi har varit iväg ett par helger med husvagn när jag har haft ledigt, det är allt.
Har surfat runt lite och planerar för ett par utställningar framöver bl a i Sundsvall 11-12 oktober och Hamar 22-23 november ev. någon mer. Ska prova att ställa ut Wilma också det blir spännande. Ja ja ställa ut virvelvinden Tuva blir också en utmaning.
Idag fyller Wilma sju år och hon bär sin ålder med heder.  Hon är inte så lugn som jag hade trott att hon skulle bli när hon blev äldre men bättre pigg och kry än gammal och trött. Full fart alltså, här hemma!
"Valparna" har nu blivit så stora att det är dags för höftledsröntgen, ska ringa och beställa tid på måndag åt Tuva och påminner härmed att alla valpköpare ska planera för att göra det samma. Sen är det bara att med spänning vänta på resultatet och hålla tummarna.
Vi har nu hela gården inhägnad och det är alldeles underbart skönt, bara att släppa ut hundarna och veta att dom inte springer iväg och att inte vi får någon påhälsning av kärlekskranka hanhundar eller rådjur och älgar som vill smaska på våran pil.
Nu ska jag ta och röja lite i vårat hus innan jag ska på jobbet. Ha en skön helg allihopa och jag lovar att bättra mig när det gäller uppdatering i fortsättningen...


RSS 2.0