A-KULLEN ETT ÅR

Ett stort grattis till A-kullen som imorgon fyller ett år. Tuva ska tillbringa den dagen tillsammans med sin syster Nora i Dala Järna eftersom vi åker till Kroatsien i kväll. Kan tänka mig att det blir någon form av hundtårta och massor med bus. Många kramar till Diesel, Hugo, Cesar, Bea och Nora från Gammelmatte.

A-kullen några dagar gamla

Oj oj oj!

Sen sist så har Wilma löpt och eftersom hon inte höll sig tre veckor till så blev det ingen parning i år på grund av mitt arbete i sommar.
Avslutning på hundkursen har det också varit, och det var en kanonbra kurs, både Tuva och jag har lärt oss massor så nu är det bara att öva öva och öva.
Ikeatur till Karlstad med mina arbetskamrater har det också blivit. Mycket bra grejor och en toppendag hade vi.
Det var sommarväder i början på maj men de sista dygnen har det snöat. Här har det inte lagt sig på marken men i Vansbro är det i dag ca 4 decimeter, helt sjukt, men desto härligare kommer det att vara när vi på fredag kväll åker till Kroatsien. En hel vecka med min man och trevliga vänner, värme, bad och goda drinkar. Underbart!!!
På agendan idag står det packning, jobbar väldigt mycket kommande vecka så då hinner jag inte.
Morgan och jag har kört vikväktarna nu i sju veckor och det har faktiskt gått jättebra. Mycket god mat får man äta så det har inte varit någon uppoffring. Många nya favoriträtter har det blivit och ändå har vi tillsammans tappat ca 14 kg.

Avslutning på kursen i Trysil, alla vill inte sitta still!!



Kursdeltagare




Kursledare Hilde


Tuva poserar


Översvämning i våran bäck



RSS 2.0