Hugo på besök!

I går var Hugo och hans familj från Örebro här på besök. Superroligt att träffas tyckte både fyrbenta och tvåbenta. Hugo har blivit en stor maskulin kille och han var lika mysig som resten av gänget, otroligt sociala valpar har det blivit.
Dom var inte stilla så många sekunder så bilderna är "in action".


Tuva och Nora väntar på att Hugo ska komma
image306


Nora och Hugo
image307


Tuva, Hugo och Nora
image308


Nora och Hugo
image309


Hugo och Nora
image310


Tuva, Hugo och Nora
image311


Många hundar var det!
Jodie, Tuva, Hugo och rumpan på Nora, Wilma sitter vid dörren strax utanför bild.
image312

Bästisar!

Jaa, full fart kan man säga att det är när valparna är vakna. Dom har verkligen kul tillsammans. Men när dom sover så sover dom. På kvällen så rastas dom vid halv tio tiden och sen sover dom till halv åtta. När husse går upp vid fyra-fem tiden så vänder dom bara på sig och fortsätter att sova och är inte alls intresserade av att gå ut och kissa.



Tuva-Lisa och Nora

image305


Tuva-Lisa och Nora
image294

Nora och Tuva-Lisa

image295

Tuva-Lisa

image296

Jodie

image297

Nora sover på husses ben

image298

Nora sover bredvid Jodie

image299

Supersöta Nora

image300

Nora har myspys i soffan med husse

image301

Wilma

image302

Supersöta Tuva-Lisa

image303

Nora

image304

Höstfärger och fina vovvar

Har tagit några riktigt fina bilder på hundarna ute i skogen idag. Nora fortsätter att smälta in jättebra i flocken. Hon är supermysig och charmig och inte minst jättesöt!.

Jodie

image279

Nora

image280

Nora

image281

Tuva-Lisa

image282

Jodie

image283

Nora

image284

Nora

image285

Nora

image287

Jodie

image288

Nora

image289

Nora och Tuva-Lisa

image290

Nora

image291

Nora och Tuva busar och Jodie vill också vara med

image292

Wilma bär ved som hon hämtat i vedboden, Nora "flyger" bakom

image293


Nora

På grund av sjukdom i familjen kunde inte Nora stanna kvar där så hon kom tillbaka hit igår. Det har gått otroligt smidigt med att smälta in i flocken för henne, hon har sovit hela natten vid mina fötter. Precis innan hon somnade så var hon orolig i ett par minuter men när hon hittade sin plats (som är vid mina fötter) så somnade hon gott. Just nu så ligger Tuva och Nora under skrivbordet bredvid varandra och sover förmiddag, jag är faktiskt förvånad att dom kan "låta bli" varandra och slappna av tillsammans.

Tuva-Lisa och Nora

image276


Jodie och Tuva nyfikna på Nora.

image277


Tuva och Nora busade i går kväll.

image278


SNÖ!!!!!

På förmiddagen så har det snöat, det kom faktiskt så mycket att det la sig på backen. Brrrrr.... det är alldeles för tidigt!! Tyvärr så hade jag inte hjärnan med mig och tänkte på att fota det hela men det ska bli bättring det lovar jag... nästa gång så.... Nu har allt regnat bort men det är bara ett par plusgrader så det är på gränsen. Långkalsongspremiär blev det också idag när vi varit ute. Tuva-Lisa som aldrig sett snö förut nosade och nosade så hon nästan glömde bort att göra ifrån sig, Jodie däremot skuttade runt som en yster kalv för hon älskar snön.

Tuva-Lisa

Det var ingen urinvägsinfektion  i alla fall visade provet ingentin.I och för sig väldigt bra. Veterinären sa att vi skulle fortsätta antibiotikakuren i tre-fem dagar eftersom vi redan börjat. Blir det bättre så ska hon äta ur kuren och blir det ingen förändring så ska vi avbryta den. Han trodde att det bara var ett bakslag och att det skulle gå över. Det är bara att vänta och se.

Tandbyte!

I förrgår så hade Tuva-Lisa tappat alla mjölktänder mellan hörntänderna fram, både uppe och nere, och redan så har dom nya fina tänderna kommit upp.
Tuva-Lisa kanske har urinvägsinfektion, vi ska åka till veterinären med ett urinprov i eftermiddag och kolla. Hon har nämligen varit ute och kissat varannan timme inatt och hennes kiss luktar väldigt starkt. Att ta urinprov var inte det enklaste att utföra, hon har en förmåga att kliva rätt i skålen när hon kissat färdigt, men nu har jag lyckats skrapa ihop några droppar i alla fall men ska se om vi kan få några fler.

Cesar

Här kommer bilder från Cesars nya hem, tråkigt lär han inte ha med tre kompisar!

image272image273image274image275

Fixarhelg!

Nu är allt stängsel uppsatt som ska sättas upp, det som saknas är brädstaketet men det får vi hoppas snart blir klart det med. I går var mina föräldrar här och pappa och Morgan satte upp räcket på verandan. Snacka om att det blev kanonfint mot reklamtavlorna som var där förut. Nu är det inte mycket som felar när det gäller verandan. Jo just ja, det ska muras en mur under och fyllas igen med massor emot och läggas trädgårdsstenar och måla och sätta upp lamellgardinerna och sätta upp infravärme och lampan och smidesljusstaken och flytta buskar. Det blev visst en hel del till som ska göras men det är väl bra att man har nå´t att göra!!!!

Morgan sätter upp räcke

image268

Så här fint blev det

image269

Tuva-Lisa och Jodie leker

image270

Tuva-Lisa och Jodie

image271

RSS 2.0