Hugo på besök

Strålande väder hela helgen och full fart med besök av både fyrbenta och tvåbenta. På lördag förmiddag kom Hugo hit och stannade till söndag kväll så hans matte och husse med familj fick lite fritt. Hugo har utvecklats till en superstilig kille med ett underbart psyke. Han har haft superroligt precis som sin syster Tuva och lekt ute i snön på nersidan av huset tills tungorna hängde. Inne har det varit betydligt lugnare än när valparna var mindre, Hugo har funnit sig väl tillrätta och lagt sig lugnt för att vila utan att vara orolig eller gnällig.
På lörgagkvällen var Linda, Svante och Sannie här på middag, det blev den första middagen på altanen för i år.
En tur till Löten blev det också igår där det var flyttning av oxarna från kossorna och vi tittade på valpar och lamm.
Igår eftermiddag så kom mina föräldrar och hade med sig moster med sambo från Söderköping på besök, alltid lika kul att träffa dom.


Sannie och Hugo
image409


Hugo
image410
image411
image412
image413
image414


Hugo och Wilma
image415


Tuva och Hugo
image416


Syskonkärlek
image417


Kofösning i Löten
image418


Hästarna i Löten
image419


Wilma, Tuva och Hugo
image420


Coco
image421


Coco´s valpar
image422
image423
image424

Får och Lamm i Löten
image425
image426
image427


Moster, mamma och pappa på besök
image428


Moster´s sambo
image429


Hugo
image430

Tjaaa!

Tuva och jag har börjat på en nybörjarkurs i lydnad i Trysil. Vi har nu varit där två gånger och naturligtvis så är Tuva duktigast ( i alla fall om matte får bestämma). Ska försöka att komma ihåg kameran och ta lite bilder, har haft kameran med men det hjälper ju inte om man inte använder den. 

Måndagen den 31 mars så började Morgan och jag att viktväkta. Vi noterar alla points som vi äter på nätet där man får en egen hemsida. Kilona rasar och det är bra att det går fort i början då blir man peppad att fortsätta. Det har gått jättebra hittils, bara ett litet avbrott igår då vi var till Vivvi och firade hennes 50:års dag och åt både smörgåstårta och marsipantårta, drack champange, vin och öl och åt av Marits goda "kransekake".  Vivvi ska ha en födeledags fest i Juni och då ha temat "hippie", snacka om kul tema. Ska titta på gamla foton av mamma och se hur man klädde sig då och sy nå´n festlig tunika i starka färger. 

Tuva
image406

På fisketur vid Skärtjärn.
image407

Wilma och Tuva
image408



 


RSS 2.0