Drömläget

I går var Morgan och jag på en promenad till Perjons bua, det är en liten stuga som ligger längst norrut i änden av Norra Lötsjön. Detta är ett underbart ställe som vi gärna skulle köpa. Det tar en ca en kvart att gå dit från närmaste bilväg. Hundarna tyckte det var toppen att springa i skogen, skönt att älgjakten är över och man kan gå fritt igen.

Stugan med rutten veranda


Vy norrut


Stugan med dass, vedbod och förråd till höger


Ån som flyter förbi


Där borta är sjön


Norrifrån


Tuva

Ledig dag.....

Ganska skönt att vara hemma en dag och bara tvätta lite, dammsuga, fixa käk, klippa pappa Börje ( som är här och murar ) och röja i Robbans gamla rum. Jag tycker faktiskt att det går ganska bra att fixa och dona hemma, man gör det i sin egen takt och ingen jagar på. Trivs bra med att vara ensam och ha det tyst omkring mig ibland. På jobbet är det allt annat än tyst så jag njuter av hemmets lugna vrå. Ser också fram emot en kväll tillsammans med min man, (första den här veckan) en riktig fredasmyskväll blir det.

Vy mot fjället i somras

Lekkompis på besök!

Min arbetskamrats hund Sikis på besök en dag.

Här sitter vi fint


Vill du leka med mig?


Men hallå.... så här hade jag inte tänkt mig!


Nu får du tillbaka....

Höst

I går började Tuva att löpa, ganska jättebra att staketet är färdigt. Det är så strålande väder idag efter en kall natt så nu fattas bara snön så det blir lite ljusare och renare ute. Älgjaktsveckan är över så nu kan vi gå ut i skogen igen, i alla fall på vardagarna, på helgerna har dom efterjakt så då får vi hålla oss till vägarna.  

Johanna har blivit hästtjej, hon i stort sett bor på Liasgården på helgerna. Hon är jättetuff som törs rida på en så stor häst som nybörjare, tycker jag.

Här rider hon på Brolle, fullt koncentrerad!




Hela gänget.


Johanna och hennes ridlärare Anna på tur genom byn.


Diesel

Har köpt en fotoskrivare och suttit och kollat bilder till utskrift och hittade bilder på Diesel som inte blivit publicerade. Här kommer några...

Myspys med lillmatte


Snööö!


Skön sovstil!


Fint ben va?!


Ute i höstrusket

Regnbåge XL

Dessa bilder blev tagna i Mossby i somras.




Grattis brorsan!!!

Min bror Bosse bus!


Inhägnat!

Nu har även Nora röntgat höfterna och har precis som Tuva (B) friska höfter. Har sett att även Bea har röntgats men resultatet har ännu inte kommit. Kan tipsa om att resultatet kommer när skk fått avgiften.

Var precis ut och tog bilder på staketet som äntligen är målat och klart. Hundarna älskar att strosa fritt här på gården ingen kommer ut och ingen kan komma in.



Wilma och Tuva


RSS 2.0