GOTT NYTT ÅR!!!!!

Efter en jul med fullt hus så väntar nu ett nyår på samma vis, det är underbart härligt med trevligt sällskap och att barnen vill vara här med oss. Visserligen kommer inte Rickard och Robban att fira nyår med oss men vi kommer att bli ett gäng här i alla fall. Mellandagsbesök har det också varit, Nora var förbi och lekte med syster Tuva och mamma Wilma en dag och igår var Hugo och hans familj här och det var full fart. Tyvärr så regnade det som på en sommardag så dom ville inte vara ute så länge, det blev desto busigare inne.  Tänk så fina och sociala valpar Wilma har fått, visserligen är jag partisk men i alla fall, dom är helt underbara.

Hugo och Tuva
image375

Hugo
image376


Hugo, Wilma och Tuva poserar
image377

Så där ja, nu blev det bättre!
image378

Tuva och Nora
image379

Tuva och Nora
image380

Hörru syster yster! Nu tar vi morsan!
image381

Kram från Tuva till Nora
image382

Hundpensionat/dagis

Igår hade vi den första hundpensionats hunden här, det var en 1,5 års strävhårig forstertik som heter Frida. Frida var en jättemysig, trygg och lugn hund. Tuva och Frida lekte jättebra, Wilma hade som vanligt fullt upp att tala om att hon var störst men Frida brydde sig inte om Wilma speciellt mycket så tji fick hon.

Tuva och Frida har dragkamp
image365

Frida och Tuva
image366

Frida spanar
image367

Soffhundar
image368

Frida sover gott på kudden
image369

Full fart ute!
image370
image371
image372

Kom igen så springer vi!
image373

Stilig tjej!
image374


Grattis Robban!!!

Nu har Robban klarat sitt CE-körkort, ett hårt kämpande har det varit för honom men nu är det klart. Grattis grattis grattis!!!

Snögardin

Så här fin gardin hade vi idag! Men nu har allt rasat av med dunder och brak så Wilma trodde det var åskan som lät, för hon sprang in på toa och vågade inte komma utan stod i dörren och kikade. Tuva däremot brydde sig inte ett dugg.

image364

Titta det snöar!!!

Nu har vi fått snö...... mycket snö.....har väl sedan i torsdags kommit ca. 40-45cm och nu är det på nollan så snön är tung och kramig. Härligt tycker jag att det är men det håller inte den manliga delen av vår familj med om i alla fall när det handlar om att ta hand om den vita varan. Det har plogats och snöröjts för fullt sen i torsdags och för en timme sedan så kom Morgan hem och var klar.
Hundarna gillar det här med snön och det ska bli kul att se om Tuva-Lisa är lika förtjust i att åka skoter som Wilma är och Jodie var. Skotern står fortfarande inne sen förra vintern men nu är det faktiskt dags att damma av den och ta en tur.


Den här skulle igentligen ha stått i ett garage i Sälen men den har inte åkt dit av sig själv och nu kommer det att bli en ganska "jobbig" operation att få fram den.  pust......
image358


Tog lite fina bilder i Maries trädgård utanför Gamleby när jag var där. Det är jättekul att fotografera!
image359
image360
image361
image362
image363

RSS 2.0